Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

CHP'li gençler Patriça'da buluştu

CHP

CHP Balıkesir Gençlik Kolları, 20 ilçe örgütüne mensup gençlerin katılımı ile 20-25 Haziran 6 gün 5 gece Cunda Patriça bölgesinde kurulan çadır kampta buluştu

CHP Balıkesir Gençlik Kolları, 20 ilçe örgütüne mensup gençlerin katılımı ile 20-25 Haziran 6 gün 5 gece Cunda Patriça bölgesinde kurulan çadır kampta buluştu.
Kampın amacı, ilçelerde ki gençlerin birbirlerini daha iyi tanımaları ve bu bağlamda ideolojik eğitim verilmesini sağlamak olarak açıklanırken, Cumhurbaşkanlığı seçimi, dünyada ki ekonomik düzen ve Kemalist aydınlanma konuları anlatıldı. 
Patriça kampına, CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve CHP Ayvalık İlçe Başkanı Asım Sürer birlikte katılarak destek verdi.
Kampın diğer günlerinde ise CHP Balıkesir Milletvekilleri Haluk Ahmet Gümüş, Namık Havutça ve Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer gençlerle söyleşiye katıldı.
Kampın 3. günü SODEV Genel Sekreteri Mehmet Tüm gençlere seminer verdi.
CHP Gençlik Kampına, CHP Manisa Gençlik Kollarından da katılmaların olduğu gözlenirken, CHP Balıkesir İl Gençlik Örgütü görevlileri yaptıkları açıklamada, kendilerini yalnız bırakmayan CHP Balıkesir İl Başkan Yardımcı Ensar Aytekin`e, Ayvalık CHP'li Meclis üyelerine, CHP Gömeç Belediye Başkan Adayı Melih Bağcı`ya, Ayvalık Belediyesi'ne ve CHP Ayvalık İlçe Örgütüne teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı